Jumaat, 30 Julai 2010

Ape Perubahan yang Berlaku

Salam Sahabat Kipas Wang. Hari nie sambil menunggu masuk waktu solat Jumaat saya terfikir..Ape yang saya dapat selepas join FLB nie ye?!. Bila difikirkan saya dapat perkara-perkara macam...... saya dah mula buat Blog sendiri (dah ade dua blog pun sekrg nie), dah join banyak mail group, bergiat dengan bermacam-macam iklan free dan berbayar macam Google Ads. Rugi?! Mungkin pada mulanya; tapi kalau dipertimbangkan,perkara- perkara macam nie mungkin sampai bila pun saya tak buat, berminat dan bergiat.Cuma selepas join FLB, diberi panduan, saya mula bergiat dan makin nampak peluang-peluang yang ade untuk saya berniaga sama ada online ataupun offline. Bagi mereka yang ade "bussiness minded" mungkin kata, "Apalah Mamat nie, itu pun tak tahu". Memang saya tak tahu; sebab selama nie hidup saya cuma rumah dan pejabat. Kekadang tu pejabat macam rumah sebab tak balik rumah :(.
Apa yang nak saya katakan, bukat setakat duit sampingan jer yang boleh dapat melalui FLB nie bahkan ilmu tue yang paling berharga. jadi harga yang perlu dibayar untuk FLB Pro nie, saya rasa setimpal. Bukan pada ape yang kita dapat, tapi ilmu yang dikongsikan. Selain itu, kalau anda berasa gagal untuk meneruskan usaha dengan FLB, sebaliknya anda boleh gunakan ilmu yang anda pelajari untuk bussiness anda sendiri. Senang cakap cara pemasaran. Err... "post" saya kali nie bukan bermaksud saya dah mengalah dengan FLB. Belum. Belum lagi, saya takkan mengalah sehingga saya selesai target saya sebanyak 1000 Unique Visitor.
Sedikit mengenai Unique Visitor saya minngu ni. Alhamdulillah dah mencecah 250 tetapi perlahan sedikit sebab minggu nie saya cuba approach melalui arah lain. Mungkin saya kongsi bersama dalam next post.
Jangan lupa tolong war-warkan webpage FLB saya:
http://formulaluarbiasa.com/recommends/Muzamin